Lucy meets Jessy

Dit geweldig stofje van Lucy has a secret dat ik een paar maanden geleden bestelde bij Mon Depot lag al een tijdje te wachten om verwerkt te worden.

Ik besloot om kennis te maken met Jessy, een patroontje van LMV. Na een eerste pasbeurt, viel Jessy me een beetje tegen. Waar was dat getailleerde modelletje uit het boekje gebeleven? Zowel links als rechts nam ik 5 cm in en tekende ik zowel het bovendeel als de rok smaller. (Nadien las ik op andere blogs dat het patroon zeer ruim valt. Volgende keer toch eerst eens googlen voor ik aan de klus begin.) Het resultaat daarvan kon me wel bekoren. Het elastiekje liet ik weg. In de plaats koos ik voor een smal riempje, maar dat moet (zoals je op de foto ziet) nog leren om op z’n plaats te blijven zitten 🙂

Het stofje is iets zwaarder, maar ook ontzettend soepel wat maakt dat het supermakkelijk zit. De retropaardjes en de gouden tinten in de stof maken het wel wat feestelijk vind ik zelf. De kans is dan ook groot dat ik er tijdens de feestdagen wat extra blingblingaccessoires aan toevoeg en zo aan de feestdis verschijn.

jessy dress

11 gedachten over “Lucy meets Jessy

  1. Oooooh, dat is echt supermooi!! Ik ontdek hier via nononsensmom je blog, en ziet er heel leuk uit!! De jessy jurk staat al lang op m’n verlanglijstje, dit is echt een prachtexemplaar!! Die ga ik misschien eens pinnen! Leuke stofjeskeuze ook!! Ik begon trouwens net ook een blogje: http://lilliepawillie.wordpress.com altijd welkom 🙂 kan ik jou ook via bloglovin volgen? Dat vind ik makkelijker dan via wordpress zelf… Alleszins nog veel succes!!

    Geliked door 1 persoon

Post je hieronder een reactie? Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s