Chobe bag voor de warmste week #BFL2016

Midden september kreeg ik de vraag of ik wilde meedoen aan de 2e editie van Bloggers For Life. Daar moest niet over worden nagedacht. Zo’n warme actie steun ik met alle plezier!! De vreetzoppers en knuffeldoekjes voor de afdeling kinderoncologie van het UZ Gent kreeg je al te zien. Er werd echter in het geheim ook nog iets anders genaaid, waarvan de opbrengst gaat naar de VZW altijd vrouw, een organisatie die vrouwen met kanker ondersteunt en informeert.

Aangezien ik vaak de vraag krijg waar ik mijn handtas heb gekocht (Gekocht?! Allez, een beetje serieus hè! 😉 ), leek me dit een geschikt item om te veilen. Uiteraard veilde ik niet mijn eigen handtas, maar naaide ik een nieuw exemplaar.

Het werd – de feestdagen indachtig – eentje met zwart kurkleer, naturel kurkleer met gouden glitters, zwarte stof met een blinkprintje en echt zwart leder dat ik afgelopen zomer in Italië kocht. Aan de binnenkant kwam een stofje met vogelkooitjes.

bfl16_chobe_05

bfl16_chobe_06

(Het kurkleer en de fournituren shopte ik naar gewoonte bij K-bas, herkomst van het katoentje met de vogelkooitjes weet ik niet meer.)

En nu wat reclame!
De tas is aan de binnenzijde voorzien van 2 handige zakjes. Het rechtse zakje is uitermate geschikt om je gsm in te stoppen. Aan de buitenzijde is achteraan een ritszakje voorzien voor kleine spulletjes (bij mij bevat het een balpen, kaartjes, wat papiertjes, pilletjes tegen de hoofdpijn, wat vrouwenprul, een piepklein gezelschapsspelletje, mijn rijbewijs, …).
Binnenin de tas voorzag ik nog een sleutelhanger zodat je snel je sleutels terugvindt in deze handtas. Een groot pluspunt vind ik zelf! Nog zo’n pluspunt is dat de tas ruim genoeg is om wat kleine boodschappen in weg te bergen, 36 cm hoog en 32 cm breed. Zo heb je geen extra zakje nodig als je wat kleine spulletjes koopt, wat ook weer goed is voor het milieu.
(Geloof me vrij, sinds ik deze handtas voor mezelf maakte, heb ik zelden nog één van mijn andere exemplaren gebruikt.)

Wat foto’s ter illustratie:

bfl16_chobe_09

bfl16_chobe_01

bfl16_chobe_08

bfl16_chobe_04

bfl16_chobe_

Heb ik je voldoen laten watertanden en wil je dat deze tas de jouwe wordt?
Waag dan deze week je kans!   

De spelregels kun je hier nog eens gaan nalezen. Je maakt kans om creaties van deze week te winnen als je ten laatste vrijdag 25/11 virtuele lotjes koopt aan €2/stuk.
Hiervoor moet je onderstaand formulier invullen en het bedrag overschrijven op het rekeningnummer van de actie: BE69.3770.2596.1378 met vermelding 17 – je naam & voornaam – aantal lotjes. Veel succes!

Nog een overzichtje van al het moois dat deze warme week in de aanbieding is:

11 Jace did it • 12 Straight Grain • 13 Spurrewubsie • 14 By Eva Maria • 15 Nononsonsmoms • 16 Staruur • 17 MamC • 18 Nele De Schepper • 19 Miezemuizejongskes • 20 Blanche

Zit er deze week niets bij naar je zin?
De komende 2 weken verschijnt er nog meer bij de andere deelnemers.

En last but not least wil ik graag de Bloggers for Life nog een Bouquet on Google Android 7.1 DIKKE PLUIM Bouquet on Google Android 7.1 geven voor al het werk dat ze verricht(t)en, in het bijzonder aan Sarah en Annelies.
Zij zijn achter de schermen al weken bezig met de voorbereiding en blijven daar nog enkele weken mee zoet. Respect dames, jullie doen dat geweldig gewoon!!!!

22 gedachten over “Chobe bag voor de warmste week #BFL2016

Post je hieronder een reactie? Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s