Happy M-year!

Een nieuw jaar werd ingezet. Mijn wensen voor jullie: oprechte en hartverwarmende vriendschap, fonkelende ogen en lachrimpeltjes, veel momenten om met de mensen die je jezelf laten zijn zonder te oordelen, al datgene te doen waar je gelukkig van wordt!!!

                    🌟                  

m-year

Happy M-year!!!
Een typfout? Nee hoor! Anke had het fijne idee om een SWAP te organiseren onder Compagnie M-testers. Om Marte, haar mooie creaties en haar toffe patronen in de spotlight te zetten en ook om elkaar te verrassen.
Binnen ons facebookgroepje werd een gepaste naam gezocht voor ons projectje. Een combinatie van swappen tijdens de nieuwjaarsperiode en het gebruik van de Compagnie M-patronen werd dus “Happy M-year”.

We gaven maten, kleurtips en smaak door en kregen via een onlinetoepassing de naam toegewezen van diegene voor wie we aan de slag mochten gaan, spannend!

Wij mochten hier thuis een leuk pakje ontvangen van Leen! Ze koos een mooi stofje in Louises favoriete kleur, blauw en werkte af met een geel paspeltje op de mouw. Het patroon dat ze gebruikte is een hack op de Julia sweater. En laat dat nu net eentje zijn die de dochter al even op haar wensenlijstje heeft staan 🙂
Leen maakte er een comfortabel jurkje van. Zoals u op onderstaande foto’s kan zien is de maat perfect en de dochter een zotte doos! Bovendien bevatte ons pakje ook een extraatje: matching oorbelletjes. Heel erg bedankt Leen voor al dat moois!!!!   

m-year01

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

m-year04

 

Voor wie ik iets maakte en wat anderen naaiden en kregen kom je later deze week te weten. Ik kan wel al verklappen dat ik iets maakte voor een 6-jarig meisje dat van geel en poesjes houdt. Het werd een combi van een Compagnie M-patroontje en gele stof die ik zelf bedrukte met poesjes. Hier hebben jullie alvast een teaser.

teaser-mamc

Nog een overzichtje van alle deelneemsters:

04/01 – Petite Bout De ChouMamC
05/01 – So Popo SewMe Toezie
06/01 – Lielebeesje Mijn leven met 4 helden
07/01 – Van Leentje MomFie
08/01 – Bellevi Amore

P.S.: De GIVE-AWAY voor een bon van €25 van bij MonDepot loopt nog enkele dagen. Als je nog wilt meedoen, kom je er hier alles over te weten.

 

12 gedachten over “Happy M-year!

  1. Heel mooi! Dat ziet er een comfortabel jurkje uit! En oh, wat ben ik fan van jouw poesjes! Mijn kit ligt hier al van Kerst en het is er nog steeds niet van gekomen. Toch maar proberen om er morgen of overmorgen nog tijd voor te vinden, ideeën genoeg 🙂

    Geliked door 1 persoon

Post je hieronder een reactie? Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s