Wallet project #17 en knijpportemonnee voor kurklovers ♥♥♥ + GIVE-AWAY

De krokusvakantie kwam als geroepen om “de schade” in te halen. Want oh, wat snakte ik ernaar om terug iets te kunnen maken!
Een hele poos geleden dat er nog iets op de blog verscheen. Te druk met andere dingen. Van het ene zwembad naar het andere voor trainingen en wedstrijden van de dochter, veel werk op school, een berg wasgoed en een aanslepende verkoudheid maakten dat mijn naaimachine de laatste weken enkel in onze klas aan zijn trekken kwam. Daarover later meer…
Het is misschien wat overdreven om over een “heilzaam effect” te spreken, maar toch. Zot hoe gelukkig ik ben nu ik weer kan “knutselprutsen”!

w_cl

De wallet project #17 – van Compagnie M haalde de blog nog niet hoewel ik hem al een tijdje met veel plezier in gebruik heb. Het voordeel daarvan is dat ik het gebruiksgemak ervan volmondig kan beamen!
Mijn bevindingen: veel plaats om alles weg te steken en toch overzichtelijk; een apart vakje voor kaarten, een plaatsje voor briefjesgeld, een afgesloten vakje voor muntjes en veel mogelijkheden om er je eigen touch aan te geven.

w_03

w_08

w_01
De kurkfan in mij was zeer in haar nopjes! Als extraatje verwerkte ik er mijn favoriete lintje in.

w_09

Omdat een kleine geldbeugel al eens gemakkelijk kan zijn voor een snelle boodschap, maakte ik nog een ander exemplaar: het knijpportemonneetje van K-bas. Eveneens een must-have handigheidje!

w_04
Dezelfde materialen werden verwerkt. Het lintje doet dienst als paspel, al is het er eentje zonder koordje omdat het ik het lint anders niet meer dubbel kon vouwen.

w_06

Gebruikte materialen:
WALLET: patroon wallet project #17 van Compagnie M – apart te koop of in een pakketje met alle benodigde materialen (eveneens bij K-bas), lintje met koperaccent van bij Hexagoon
KNIJPPORTEMONNEE: pakketje knijpportemonneetje, inclusief patroontje van bij K-bas, lintje van bij Hexagoon, voeringstofje is een overschotje

Zelf zin gekregen om dit coole kurkduo maken? Dan is er goed nieuws! Ik mag van elk exemplaar een pakketje weggeven, met dank aan K-bas en Compagnie M.

give-away

Deelnemen kan via de a Rafflecopter giveaway en als je een postadres in België hebt. De give-away loopt tot en met 14 maart. Veel succes!

Tip: Neem ook bij haar eens een kijkje om inspiratie op te doen als je je eigen wallet gaat maken. Ze maakte haar eigenste versie van het patroon, wonderschoon!

 

winnaar-momm

 

De winnaar van het boek Matching Outfits Matching Minds hadden jullie nog tegoed. Proficiat, Liesbet Rombout!! Jij mag een mailtje verwachten. Het boek ligt hier alvast op jou te wachten.

 

 

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Advertentie

61 gedachten over “Wallet project #17 en knijpportemonnee voor kurklovers ♥♥♥ + GIVE-AWAY

 1. Super mooie exemplaren in dat kurkleer.
  Ik zou mijn oudste plezier doen mocht ik hier iets van winnen. Mijn vegan meisje wil immers niet van leer weten en haar geldbeugel heeft op z’n minst gezegd erge kwetsuren.

  Geliked door 1 persoon

    1. Ik vrees dat ik dat systeem niet helemaal snap. Ik wil graag meedingen en veronderstel dat mijn reactie hier voldoende is vermits ik reactie op de blog aanduidde. Indien niet hoor ik het graag.

     Like

 2. Ook al zo’n mooie versie van project #17! Ik durf er zelf niet zo goed aan beginnen. Het lijkt me nogal prutswerk en dat kurkleer lijkt me zo stijf.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heel leuk! Ik maakte er zelf ook al 2 (eentje gaf ik weg als cadeautje en dan een nieuwe voor mezelf…) en ik vind het heerlijk om mee te werken. Als ik deze zou winnen, doe ik ze cadeau aan een lief naaivriendinnetje van me.

  Geliked door 1 persoon

  1. Oei mijn gsm woordenboek heeft blijkbaar rare woorden gevormd..Dus opnieuw;). Zou super zijn met dit mooie duo om te lente te starten.🎀🌵💐🌹🌸

   Geliked door 1 persoon

Post je hieronder een reactie? Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s